Your hottest massage service in Amsterdam our masseuses are 24/7 available

Thaise masseuses Amsterdam

De Thaise massage is al eeuwenoud en is altijd al met mystiek omhuld geweest. De masseuse zal uw lichaam goed onder handen nemen, maar doet dit met een bepaalde intensiteit, dat zowel lichaam als geest volledig tot rust en in balans kunnen komen. Ook zal er een bepaalde vorm van opwinding plaatvinden, die door de handelingen van de tedere en prachtige masseuse als een ware kunst tot stand zal worden gebracht. De mystiek is ongekend  groot, net als het genieten wat u tijdens deze wonderbaarlijk fijne massage zult gaan doen. Overigens is er de mogelijkheid om deze massage met een happy ending af te sluiten. Iedere masseuse die wij voor u hebben is een expert hierin, dus u kunt eigenlijk geen verkeerde keuze maken, als u een erotische masseuse uit gaat kiezen.

Wij bieden u een uitgebreid pakket aan massages

thai-massage1Massages zijn er in verschillende soorten en maten en ze zijn er om uw lichaam te ontspannen, uw geest eventjes tot rust te laten komen en als het om een erotische massage gaat, ook om u enige opwinding te bezorgen, dat mag natuurlijk duidelijk zijn. Op al deze vlakken zijn wij van massageamsterdam247.nl wel thuis. Wij bieden u een uitgebreid pakket aan massages, die allen een erotisch element bevatten. Onze erotische masseuses zijn experts op dit gebied. Een van de massages waar zij erg bedreven in zijn, simpelweg omdat er zo onnoemelijk veel vraag naar is, met name van een aantal vaste klanten, is de Thaise massage.

Uw eigen  masseuse kiezen was nog nooit zo eenvoudig

U kunt uw eigen masseuse ook uitkiezen. Niet door hoe wij hen aan u zullen omschrijven, als u een afspraak gaat maken, maar door middel van deze website. Wij hebben iedere masseuse een eigen pagina gegeven, waar zij een uitgebreid profiel in hebben kunnen vullen. Er staat erg veel informatie over de mooie dames met prachtige curves en schitterende rondingen, maar vooral  ook foto’s, waardoor u van dit alles kunt genieten en een type uit kunt kiezen, die geheel naar uw eigen smaak is.

U waant zich even in Thailand

Thai massage series : Foot and leg massage

Heeft u eenmaal gekozen, dan belt u ons gewoon op. Zo eenvoudig gaat het. Wij zijn 24/7 bereikbaar en alle masseuses staan voor u klaar om u van de wonderschone Thaise massage te laten genieten. U kunt ons bereiken via: (+31)646454948. Wij zullen u van harte welkom heten, van alle informatie die u nodig heeft voorzien en uiteraard een afspraak voor u maken.

Als u eenmaal een Thaise massage bij massageamsterdam247.nl heeft besteld, wilt u alleen maar meer. U waant zich even in Thailand, samen met een prachtige erotische masseuse die uw lichaam en geest naar ongekende hoogtes zal weten te tillen.Massage Amsterdam 247

Welkom bij massageamsterdam247.nl Wij zijn een uiterst exclusieve massageservice die u van alle gemakken van erotische massages zal laten genieten. Het mooie van onze dienst is dat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van ons gebruik kunt maken. Al onze erotische masseuses staan dag en nacht voor u klaar om u een massage te geven die u werkelijk de zevende hemel in zal laten gaan.
Zo kunt u bij ons genieten van o.a.:

Laatst genoemde is één van alle andere erotische massages, maar dan gewoon tijdens uw verblijf in een hotel op uw hotelkamer te ontvangen. Dankzij onze goede contacten met alle hotels kunnen wij u deze massageservice op geheel discrete wijze aanbieden.

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Zelf uw masseuses uitkiezen?

Bij ons kunt u overigens ook alle masseuses geheel zelf uitkiezen. Ieder van hen heeft een eigen profielpagina. Hierop zijn er meerdere foto’s van de dames te bewonderen, zodat u hen goed in u op kunt nemen, voordat u een keuze gaat maken. Valt u op brunettes of blondines? Of heeft u een geheel andere smaak, dat is natuurlijk ook goed mogelijk. Over smaak valt niet te twisten en dat is ook niet nodig, want voor iedereen staat er wel een masseuse tussen.

Boek vandaag nog een heerlijke massage op ieder moment van de dag

Dus boekt u gewoon vandaag nog een heerlijke erotische massage, uitgevoerd door de prachtigste dames, die uiterst professioneel te werk gaan. Om dit te kunnen doen, hoeft u ons alleen maar te bellen via: (+31)646454948. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor u klaar om een afspraak te maken, maar ook om uw vragen naar behoren en op vriendelijke wijze te beantwoorden. Wij hopen u dan ook graag snel welkom bij ons te heten. Voor meer informatie over de massages, kunt u verder op deze website terecht.