Your hottest massage service in Amsterdam our masseuses are 24/7 available

Clarice petite masseuse at Amsterdam

Location: Central Amsterdam Massage: Yes
Type of ad: Independent  Escorting: Yes
Gender: Female  Role play & Fantasy: Yes
Age: 23 years old  Duo: Yes
Stats: 34 – 24 – 34 French Kiss: Yes
Language: English – Spanish  Fetish: Yes
Bra size: C Dinerdate: Yes
My service is for: Men  A level: Depends 
Golden shower: Giving yes  Background: Model

Call for Clarice +31 (0)6-46454948

img_2709 img_2710 img_2712 img_2713 img_2711 img_2714

My warm easy going personality will put you at ease. My pleasure comes from pleasing and pampering you. The time we spend together will be unrushed and relaxed. I provide discreet sensual massages to mature respectful gentlemen who enjoy the company of a sweet. sexy women.

I look forward to meeting you!Massage Amsterdam 247

Welkom bij massageamsterdam247.nl Wij zijn een uiterst exclusieve massageservice die u van alle gemakken van erotische massages zal laten genieten. Het mooie van onze dienst is dat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van ons gebruik kunt maken. Al onze erotische masseuses staan dag en nacht voor u klaar om u een massage te geven die u werkelijk de zevende hemel in zal laten gaan.
Zo kunt u bij ons genieten van o.a.:

Laatst genoemde is één van alle andere erotische massages, maar dan gewoon tijdens uw verblijf in een hotel op uw hotelkamer te ontvangen. Dankzij onze goede contacten met alle hotels kunnen wij u deze massageservice op geheel discrete wijze aanbieden.

  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten

Zelf uw masseuses uitkiezen?

Bij ons kunt u overigens ook alle masseuses geheel zelf uitkiezen. Ieder van hen heeft een eigen profielpagina. Hierop zijn er meerdere foto’s van de dames te bewonderen, zodat u hen goed in u op kunt nemen, voordat u een keuze gaat maken. Valt u op brunettes of blondines? Of heeft u een geheel andere smaak, dat is natuurlijk ook goed mogelijk. Over smaak valt niet te twisten en dat is ook niet nodig, want voor iedereen staat er wel een masseuse tussen.

Boek vandaag nog een heerlijke massage op ieder moment van de dag

Dus boekt u gewoon vandaag nog een heerlijke erotische massage, uitgevoerd door de prachtigste dames, die uiterst professioneel te werk gaan. Om dit te kunnen doen, hoeft u ons alleen maar te bellen via: (+31)646454948. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor u klaar om een afspraak te maken, maar ook om uw vragen naar behoren en op vriendelijke wijze te beantwoorden. Wij hopen u dan ook graag snel welkom bij ons te heten. Voor meer informatie over de massages, kunt u verder op deze website terecht.